Mot Målet digital 4 2016


I dette nummeret av Mot Målet tar vi opp tematikken «å høre Guds stemme». Vi tror på å høre Guds stemme. For oss i Ungdom i Oppdrag er dette en helt sentral del av våre verdier – ja, nærmest vår eksistensberettigelse. Klikk på magasinet øverst for å lese nettversjonen

Du vil også lese at vi fortsetter å fullføre det Gud har kalt oss til. Vi trener unge mennesker til misjon, bidrar å til gi (bokstavelig talt) Guds ord til mennesker i Norge og sender misjonsteam til nye steder i verden, og med gjestfrihet møter vi de fremmede som har kommet til oss.

Gud har gitt oss til et stort oppdrag, som vi steg for steg får utvikle og se oppfylt med egne øyne. Det gir oss stor glede og takknemlighet når vi selv kan se at Guds rike vokser.

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg