Bibelen til Alle i Østfold


Målet er at alle husstander i Østfold skal bli tilbudt en Bibel. I utgangspunktet skulle dette skje høsten 2017. Nå er tidsrammen flyttet til vinteren 2018.

Leder for Ungdom i Oppdrag, Andreas Nordli, forteller at det nå er lokale komiteer på plass i flertallet av fylkets kommuner og at man har kommet godt i gang med å samle inn penger. «Det er jo ikke selve distribusjonen som er viktigst. Det er å skape blest om Bibelen og gjøre mennesker interessert i boken», sier han. «For at dette skal skje, trenger vi å bygge et så solid fundament som mulig», fortsetter han. «Med å gjennomføre aksjonen til høsten, ville vi nok ikke fått så stort utbytte som vi kan få med å gjøre det vinteren 2018», sier han.

De fleste kirkene i Østfold står sammen om prosjektet, sammen med Bibelselskapet. Alt fra adventister, lokale bedehus, frikirker og katolikker er med. Den norske kirke har valgt å stille seg på sidelinjen, hvor Atle Sommerfeldt, biskop i Borg, har anbefalt de lokale menighetene i Den norske kirke å ikke bli med på grunn av manglende ressurser. «Dette er selvsagt dumt», sier Nordli, men legger til at noen menighetsråd likevel er med.

Det er foreningen Bibelen til Alle Østfold som står som arrangør av prosjektet, hvor Anders Hverven er styreleder.

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg