Historiens største DTS


I januar startet Ungdom i Oppdrag Rogaland en Disippeltreningsskole med 54 studenter. Dette er den største DTS-en i Ungdom i Oppdrags historie.

UIO Rogaland startet Backpack-DTS for første gang i 2008. Siden den gang har skolen vokst hvert år. Som navnet sier, denne skolen har fokus på reise. DTS-en i Rogaland tilbyr ulike spor, slik som for eksempel «Around the world», «Reach the unreached», «The African Adventure», «Back to Jerusalem» og mange flere. Alle sporene er ulike og reiser til forskjellige steder i verden. Årets studenter kommer fra mange ulike verdenshjørner.

«Selv om konseptet er spennende, tror jeg ikke det er dette som først og fremst tiltrekker seg studenter», sier senterleder i UIO Rogaland, Jan Torland. «Jeg tror vår viktigste markedsføring skjer gjennom at studentene får møte Jesus. Når de kommer hjem forteller de om dette til sine venner», sier han.

Også Skien og Grimerud arrangerer DTS i vinter. I Skien er det 12 studenter, mens på Grimerud er det 21 studenter.

«Kanskje blir 2017 året hvor vi i Ungdom i Oppdrag passerer 200 DTS-studenter for første gang», sier Andreas Nordli, leder for Ungdom i Oppdrag. «Vi ser at flere og flere fra andre land kommer til Norge og tar DTS, mens antall nordmenn på DTS er omtrentlig slik det har vært tidligere år», sier han. Tall fra University of the Nations sier at cirka 300 nordmenn tar DTS hvert eneste år, enten i Norge eller i utlandet.

Besøk UIO Rogaland på nett

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg