Starter bibelkurs på nett


Chris Duwe (39) lager nå et bibelkurs som skal lanseres i forbindelse med Bibelen til Alle i Østfold.

«Bibelen er Guds bok, der han som har lagd hele verden forteller om hvem han er, og hvordan vi skal leve for og med Gud og med hverandre», sier Chris Duwe. «Derfor lager vi tre enkle og spennende introduksjonsvideoer om hvorfor og hvordan lese i Bibelen».

«Videoene skal være gratis og fritt tilgjengelig for alle som vil finne ut litt mer om Bibelen», sier han.

Kurset er et samarbeid med Ungdom i Oppdrag, Det Norske Bibelselskap og noen andre aktører, og skal være ferdig til Bibelen til Alle starter i Østfold, vinteren 2018.

«Nå holder vi på med å utvikle konsept og manus. Etter hvert skal vi engasjere noen som kan filmatisere innholdet, for så legge det ut på nettet», sier han.

Kurset skal behandle tre spørsmål: «Hvorfor lese i Bibelen?», «Hva er Bibelen?» og «Hvordan lese i Bibelen?» Han ønsker å gjøre mennesker som ikke kjenner Bibelen nysgjerrig og vise hvordan den er relevant for alle mennesker.

Kurset er tenkt til to forskjellige typer bruk. For det første kan enkeltmennesker se filmene alene. For det andre er de tilpasset bruk i smågrupper. «Websiden til Bibelen til Alle skal være landingssiden for denne innføringen til Bibelen. Når bibler deles ut, kan enkeltmennesker gå inn på siden og se tre spennende videoer om Bibelen slik at de blir engasjert og for å tro på at de kan greie å lese Bibelen selv», sier Chris. «Men vi ønsker også at folk kan invitere sine naboer som har fått en bibel hjem til seg, drikke kaffe, se på en video, og snakke om samtalespørsmålene som følger med videoen».

Slik kan filmene brukes som oppfølging av bibelaksjonen i Østfold.

Chris sin Youtube-kanal

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg