Bibelen til Alle i Tyskland


Stab og studenter fra UIO Tyskland utenfor kirken i Wittenberg, hvor Luther hengte opp sine teser, noe som ble startskuddet for reformasjonen.	Foto: Privat

Stab og studenter fra UIO Tyskland utenfor kirken i Wittenberg, hvor Luther hengte opp sine teser, noe som ble startskuddet for reformasjonen. foto: privat

Loren Cunninghams visjon er at alle husstander i verden skal få en bibel på sitt hjertespråk. Nå plukker Ungdom i Oppdrag Tyskland opp hansken.

Suse Chmell (42) vokste opp i det gamle Øst-Tyskland og gikk på DTS på Skjærgårdsheimen i 1994. For noen år siden var hun med og starte opp et nytt UIO-senter i den lille byen Bad Blank-enburg, øst i dagens Tyskland. Den lille byen med sine knappe 7000 innbyggere, er mest kjent for å huse hovedkvarteret for Den evangeliske allianse i Tyskland.

I november 2016 opplevde Suse og andre ledere i UIO Tyskland at tiden var kommet for å implementere visjonen om Bibelen til Alle. Siden man i år feirer 500-års jubileum for reforma-sjonen i år, bestemte de seg for å begynne i år.

Nå er de første planene for oppstart lagt, og man begynner med distribusjon i Bad Blankenburg, den lille byen hvor UIO-senteret som Suse leder, har tilhold.

UIO har gjort avtale med Bibelselskapet i Tyskland om levering av bibler og i løpet av to uker i oktober skal alle husstander i byen besøkes. Deretter skal aksjonen evalueres og man håper å fortsette aksjonen i andre byer i 2018, blant annet i Wittenberg, byen hvor Luther spikret fast sine teser på kirkedøren i 1517.

til YWAM Bad Blankenburgs hjemmeside

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon