UIO Oslo feirer 5 år!


Høsten 2012 startet Elyse og Joakim Magnus UIO Oslo. 24. august samlet de stab og venner av UIO Oslo for å feire.

Mye har skjedd i UIO Oslo disse årene. De har blant annet etablert en ny type DTS, som kombinerer fulltidsstudier og DTS. I tillegg samles flere hundre til ukentlige bibelstudier, de driver flykningarbeid og har startet opp mange disippelhus – kommuniterer der unge mennesker bor sammen og lever disippellivet sammen.

«Denne festen handler ikke om å feire oss selv, men Guds trofasthet», sa Joakim Magnus på festen. De var lenge i tvil om de skulle arrangere et jubileum. Men etter å ha sett hvordan Israelsfolket fester og har feiringer, ønsket de å markere dette jubileet for å gi ære til Gud og hva han har gjort.

Det var kakebord, DJ, lovsang og en fore-stilling om hva Gud har gjort disse fem årene. Stemningen veldig god selv om regnet øste ned. Joakim Magnus fortalte at de nå er rundt 40 stab tilknyttet UIO i Oslo og at de vokser. De har og flere utsendinger i Midtøsten og sender i høst et pionerteam til indre Sogn. Familien Camilla og Ole Ådland, som har ledet flere DTS-er i UIO Oslo, flytter nå sammen med en annen familie til en gård i Høyanger kommune. Her vil de starte et retreat- og bønnesenter.

Tags:

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg