Mot Målet 03 2017


Klikk på magasinet øverst for å lese nettversjonen

Vi tror Gud har gitt oss et mandat til å ha tro på så mange unge mennesker som mulig – på alle som er villige til å gå. Vår rolle er å investere og utruste disse, og deretter sende unge mennesker ut til spirende kirkeplantingsprosjekter, som for eksempel Ingebjørg Dypedal er involvert i (side 38 - 39). Eller å reise på team-turer i Norge, som Richard Nordvoll har gjort denne høsten (side 22).

I Etiopia har Ungdom i Oppdrags mangeårige arbeid ført til store velsignelser. Med små steg i lydighet har vi åpnet ni skoler de siste ti årene, med til sammen 4500 elever. Disse elevene får nå en bedre sjanse til å kunne leve et liv utenfor ekstrem fattigdom, og investere sine gaver og liv på Afrikas kontinent (side 8 - 9).

Les om det i denne utgaven av Mot Målet

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg