Liberty er i tørrdokk

I november ble M/V Liberty heist på land for å gjennomgå omfattende kontroll

M/V Liberty, hospitalskipet til Ungdom i Oppdrag, ligger nå på land i Port Moresby, hovedstaden i Papua Ny-Guinea. Etter planen skal det gjennom omfattende arbeid og såkalt obligatorisk femårsklassifisering. Etter jul skal skipet bygges om, hvor konteinere fra Norge skal sendes ned-over. Disse konteinerne er innredet som operasjonssaler, tannlegeklinikker og møterom.

I løpet av våren skal skipet etter planen settes i drift, og starte sin tjeneste for nødlidende som bor i områder det ikke finnes sykehus eller tilbud om tannhelse.

Selve klassifiseringen og reparasjonene er estimert å skulle koste nærmere tre millioner kroner. Dette er penger som Ungdom i Oppdrag nå samler inn. I løpet av høsten har det blitt samlet inn over halvannen million kroner. Ombyggingen vil være kostnadskrevende, og dette er penger som skal samles inn fortløpende utover vinteren.

Besøk nettsiden til Ungdom i Oppdrag Medicalships

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg