Mot Målet #1 2018

11 Apr 2018

Klikk på magasinet øverst for å lese nettversjonen

 

I dette nummeret av Mot Målet snakker vi om håndtering av seksuelle krenkelser og #metoo-kampanjen som har stormet denne vinteren. Vi har sett at samfunnet som ellers er så grenseløs nå har begynnt å rope om trygge rammer.

#metoo-kampanjen viser meg at vi lever i en verden hvor tusenvis av mennesker er desperate etter å bryte tausheten - mennesker som ønsker en framtid med trygge hjem og arbeidsplasser - et liv med håp og fred i hjertet.

 

Vi ser det når flere enn 20 menn responderer på innbydelse til frelse etter en internasjonal fotballturnering i Hviterussland (side 32-33). Vi hører om et titalls mennesker som har gitt sitt liv til Jesus under et besøk av et DTS-team fra Hawaii i Norge denne vinteren. Vi ser frem til responsen vi skal få til høsten, når menighetene i Østfold skal gå fra dør til dør for å tilby en gratis bibel til alle husstander i fylket (side 8-9).

Høsten er moden, men hvordan kan de respondere uten at noen inviterer dem.

Please reload

Resente artikler

June 25, 2018

June 25, 2018

June 25, 2018

June 25, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg