Mot Målet #1 2018


Klikk på magasinet øverst for å lese nettversjonen

I dette nummeret av Mot Målet snakker vi om håndtering av seksuelle krenkelser og #metoo-kampanjen som har stormet denne vinteren. Vi har sett at samfunnet som ellers er så grenseløs nå har begynnt å rope om trygge rammer.

#metoo-kampanjen viser meg at vi lever i en verden hvor tusenvis av mennesker er desperate etter å bryte tausheten - mennesker som ønsker en framtid med trygge hjem og arbeidsplasser - et liv med håp og fred i hjertet.

Vi ser det når flere enn 20 menn responderer på innbydelse til frelse etter en internasjonal fotballturnering i Hviterussland (side 32-33). Vi hører om et titalls mennesker som har gitt sitt liv til Jesus under et besøk av et DTS-team fra Hawaii i Norge denne vinteren. Vi ser frem til responsen vi skal få til høsten, når menighetene i Østfold skal gå fra dør til dør for å tilby en gratis bibel til alle husstander i fylket (side 8-9).

Høsten er moden, men hvordan kan de respondere uten at noen inviterer dem.

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg