Nå tror jeg iallefall på helbredelse


Jeg heter Hailey Johnson, er 23 år og kommer fra Minnesota, USA. Etter halvannet år som au pair i Oslo kom jeg til Bergen, både fordi jeg elsker Norge og fordi jeg ville ta en DTS der.

I september 2017 var jeg ferdig med au pair-jobben i Oslo og følte sterkt på et kall til å bli i Norge. Ett år i forveien hadde jeg hørt om UIO og sjekket websiden for å finne ut om de hadde baser i Norge. DTS-programmet i Bergen skulle starte i januar 2018, og det passet perfekt.

Unikt opplegg

Gud har gitt meg en dyp kjærlighet til byen og menneskene i Bergen. Byen er jo veldig fin og jeg føler meg «hjemme». DTS-en oppleves også veldig god for meg. Helt fra første dag har jeg følt meg velkommen som en av familien og det er staben ved UIO Bergen som har gitt meg denne opplevelsen. Så langt er det en drøm som er gått i oppfyllelse. Opplegget er unikt, og hver uke ser vi frem til besøk av nye lærere som underviser i ukens tema. Lærerne har vært dyktige, og jeg har lært mye om Gud, hvordan fungere i et fellesskap, og om meg selv. For hver dag og uke som går, kjenner jeg mer og mer at det er her jeg skal være.

Gud åpenbarer seg

Etter litt over en måned på DTS har Gud vist meg så mye! Jeg har lært hvordan jeg skal lytte etter og høre Guds stemme, og hvordan jeg kan bruke gavene som Den hellige ånd gir. Det har allerede forandret hjertet mitt, og jeg venter i begeistring på at Gud vil åpenbare seg for meg på nye måter.

Skadet på team i Hyen

Jeg har allerede hatt noen kule opplevelser, og vil gjerne dele noen av dem. I den fjerde uken på DTS, dro vi på retreat til Hyen. En dag hjalp vi familien vi bodde hos med å flytte en stabel ved. Jeg skled på en stein mens jeg bar veden, falt og skadet det venstre kneet. Det var så vondt at jeg nesten ikke kunne gå. Da jeg fikk satt meg ned kom ukas lærere og spurte om de fikk be for kneet mitt. Jeg lot dem få lov, men syntes det var litt ubehagelig siden jeg ikke trodde at noe ville skje.

Gud helbreder!

Dette med at mennesker kunne helbrede i Jesu navn hadde jeg ikke tenkt over noe særlig før jeg kom på DTS, og var faktisk litt skeptisk til dette. Jeg hadde hørt mange historier om folk som ble helbredet, og alltid tenkt på det som kult, men aldri sett det selv (og det var derfor vanskelig å forholde seg til). Etterat de hadde bedt for meg én gang, kjente jeg ingen forandring, og begynte å føle meg flau og mismodig siden jeg ikke ble helbredet. De spurte om de kunne be for meg igjen, og jeg lot dem få lov. Smerten begynte faktisk å gi seg litt, og det ga meg litt håp. Etterat de ba for kneet en tredje gang, forsvant smerten fullstendig! 10 minutter etterat jeg hadde falt og slått kneet mot en stein, var jeg fullstendig helbredet og smerten helt borte. Det ble ikke en gang blåmerker. Nå tror jeg i alle fall på helbredelse, og forstår litt mer av den store kraften i Jesu navn. Jeg er veldig takknemlig for staben her i Bergen UIO og at jeg får ta del i denne DTS-reisen.

UIO Bergen

UIO Bergen ble offisielt startet høsten 2015. Denne våren gjennomfører de den første DTSen i Bergen, kalt Impact Society DTS. Den fokuserer på å leve tett på Gud og å være til stede i samfunnet. Mer informasjon om denne DTSen og hva UIO Bergen gjør, finner du på www.uiobergen.no

Resente artikler
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

© 2021 Ungdom i Oppdrag

Youth With A Mission Norway

MM19 DTS ad.jpg